Imagini pentru fashion
Află ACUM care este destinaţia!

PREMIUM BRANDS

DESCOPERA SELECTIA

Oferind inspiratie italiana inca din 1927, brandul Furla a inovat de-a lungul timpului designul accesoriilor, devenind un nume puternic in industria modei. Cu fiecare noua colectie, gentile, pantofii si accesoriile Furla se remarca prin calitate, detalii moderne si multa culoare. Tinutele simple se asorteaza perfect cu modelele brandului, asa ca te incurajam sa le descoperi pe toate!

Apreciezi emotia creata de piesele cumparate, calitatea materialelor si estetica fara cusur realizata prin atentia la detalii? Atunci te incurajam sa investesti in piese versatile, longevive, pe care le poti purta in infinite combinatii vestimentare. Descopera brandurile premium de la noi din shop si alege ceea ce-ti place!

In urma cu peste 40 de ani, stilul italian desavarsit si-a pus amprenta si asupra brandului Marella, recunoscut international pentru creatiile sale de imbracaminte si accesorii aliniate ultimelor tendinte in moda. Pastrand in acelasi timp touch-ul clasic atemporal, creatiile Marella sunt potrivite pentru orice ocazie, mizand pe dinamism, versatilitate si modernism. Alege-ti preferatele si descopera calitatea premium!DESCOPERA SELECTIA

FURLA

MARELLA

STEFANEL

Simbol al excelentei in moda italiana, brandul Stefanel si-a pus amprenta in fashion inca din 1959. De atunci, rescrie si reinventeaza constant stilul clasic minimal, adaugand o doza de contemporan in fiecare noua colectie. Croielile drepte, materialele premium, imprimeurile delicate transforma creatiile Stefanel in piese luxury pe care trebuie sa le ai. Vezi care sunt preferatele tale si mixeaza-le curajos! DESCOPERA SELECTIA

COCCINELLE

Atunci cand vorbim despre genti si accesorii de lux, brandul italian Coccinelle ocupa un loc fruntas in preferintele europenilor. Expertiza in moda, precizia, rafinamentul, atentia pentru detalii si calitatea au fost intotdeauna sinonime cu numele Coccinelle. De la modele cu design clasic extrem de versatile si pana la cele contemporane desavarsite, piesele Coccinelle nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba. Investeste in ceea ce iti face cu ochiul!

DESCOPERA SELECTIA

NAPAPI

Daca alegi sa explorezi natura, atunci accesorizeaza-te cu spirit de aventura si cu echipamentul potrivit de la Napapijri. Specializat in articole outdoor, brandul Napapijri combina perfect materialele inovatoare potrivite chiar si conditiilor meteo extreme cu atentia asupra detaliilor contemporane.Echipeaza-te cu entuziasm si cu cele mai potrivite articole outdoor pentru urmatoarea ta aventura.

DESCOPERA BRANDURILE PREMIUM



Lasă un comentariu