Curs Cum sa-ti dezvolti propria afacere Partea I

Orice persoana a visat macar o data in viata sa fie propriul sau sef. Sa aiba propria afacere si sa isi poata pune in practica ideile, sa-si organizeze singur timpul, sa beneficieze in totalitate de rezultatele muncii sale, sa-si asigure confortul financiar mult dorit. Oricine munceste din greu si cu rabdare pentru a-si atinge scopul poate obtine succesul in afaceri.

Succesul pentru inceperea, dar si pentru dezvoltarea propriei afacericonstă în cunostinte de baza in multe domenii cum ar fi: legislatie, contabilitate, administratie, marketing si publicitate, logistica, resurse umane etc. In acest moment tu NU le ai!

Nu numai pentru incepatori, dar si pentru intreprinzatori care deja isi exercita activitatea, este extrem de util.

Va ajuta sa va imbunatatiti cunostintele, sa va descoperiti punctele forte si cele vulnerabile, sa faceti o evaluare realista a sanselor de reusita in afaceri inca inainte de a incepe. Cursul Cum sa-ti Dezvolti Propria Afacere este util pentru afacerile din orice domeniu.

Pentru a reusi, este nevoie insa si de o informare continua, de un punct de vedere realist, de obiectivitate si, nu in ultimul rand, de perseverenta.

Veti descoperi in acest curs aspecte importante ce tin de dezvoltarea unei afaceri, de la strategii de intrare pe piata, la instrumente eficiente de finantare a activitatii.

După ce ai descoperit potenţialul din tine şi ce anume iţi doreşti să faci ai posibilitatea să faci bani.

CUM???

Există şi partea II, III şi IV.

Curs Cum sa-ti dezvolti propria afacere Partea II

Curs Cum sa-ti dezvolti propria afacere Partea III
Curs Cum sa-ti dezvolti propria afacere Partea IV

Lasă un comentariu