Nutribullet RX, 1700W, 30.000RPM, 9 piese Delimano – reducere 150 lei !

Imagini pentru Nutribullet RX, 1700W, 30.000RPM, 9 piese Delimano

Motorul incredibil de 1700W al NutriBullet RX are o putere de extracție uimitoare de 2,3 CP. Descompune nutrienții în forma lor cea mai digerabilă și îți permite să obții toate vitaminele și mineralele de care are nevoie organismul. Acum poți face mai multe NutriBlasturi simultan sau poți oferi familiei un SouperBlast delicios și sănătos – o supă caldă, pe bază de nutrienți.Volum căni: 0,9L, 1,3L.

Aportul necesar de vitamine, zi de zi

Ca modelele anterioare ale Nutribullet, Nutribullet Rx folosește uimitoarea sa tehnologie de extracție pentru a transforma fructele și legumele fibroase, oleaginoasele și semințele în băuturi deosebit de sănătoase pe care le poți introduce în alimentația zilnică a ta și a familiei tale.

  • Transformă fructe și legume întregi în sucuri pline de vitamine.
  • Amestecă semințele, coaja și codițele într-o textură de-o finețe perfectă.
  • Fără bucăți neplăcute de pulpă sau alte ingrediente.
  • Soluția plină de vitamine și minerale pentru a începe ziua bine

Cel mai puternic dintre toate

Prevăzut cu o putere unică de 2,3 cai putere (motor de 1700 W), NutriBullet Rx este cel mai puternic aparat NutriBullet de până acum. 

În plus, accesoriile sale speciale te ajută să prepari și mai multe NutriBlasturi Rx!

  • Lama de extragere: Lama puternică montată prin răsucire se potrivește la toate vasele NutriBullet Rx. Extrage fructe și legume întregi și le transformă în lichid, fără a elimina fibrele sau alți nutrienți.
  • Carafa SouperBlast cu capac din 2 piese: Modul de preparare al supelor cu ajutorul capacului de aerisire permite eliminarea căldurii și a presiunii în timpul procesului de fierbere a supei, în vreme ce buza carafei ajută la umplerea cu ușurință a vaselor pentru servire.
  • Cupa mare de 1,3 L: Perfectă pentru a face NutriBlasturi Rx extra-mari sau pentru mai multe porții!
  • Cupa mică de 0,9 L: Cupa de mărime convenabilă, pentru porții unice.
  • Capac ermetizant: Se fixează prin răsucire pe ambele cupe – mare și mică – pentru a menține proaspete NutriBlasturile Rx în timpul depozitării sau al transportului.
  • Inel pentru confort: Se fixează prin răsucire pe ambele cupe – mica și mare – pentru a bea mai ușor din ele.

Baza revoluționară de mare putere, hands-free

Baza de 2,3 cai putere, îți oferă cele mai fine și nutritive băuturi din legume și fructe! Acționează pe baza tehnologiei revoluționare hands-free SMART. Baza începe automat să extragă băutura într-o durată exactă de timp și la viteza necesară pentru o nutriție optimă.

Supe și băuturi calde, pline de nutrienți

La o atingere de buton, baza de mare putere activează modul de preparare al supei, un ciclu de încălzire de 7 minute care creează supe și băuturi fierbinți, pline de nutrienți.

Preprogramat la nivelul de rotații corect, pentru precizie

NutriBullet Rx nu are buton de pornire/oprire, amestecător, reglaje pentru viteză sau setari pentru timp. Este preprogramat pentru a porni la exact nivelul de rotații corect și a se opri la exact intervalele corecte, pentru durata de timp corectă.

Noua funcție de încălzire pentru mese în familie grozave

În plus, RX este prevăzut cu o nouă funcție de încălzire pentru a crea supe și sosuri calde, delicioase, bogate în nutrienți pe care familia ta le va savura cu mare plăcere. Ce mai aștepți?

Fă o investiție în sănătatea și în alimentația ta chiar acum!

Recomand personal cumpărarea acestui produs dedicat sănătăţii tale. Când vorbim despre sănătatea ta nu trebuie să ne mai gândim de două ori dacă merită sau nu!

Da, MERITĂ cumpărat acest produs mai ales că preţul de achiziţie este mic. Preţul lui este de 1.099 lei şi poate fi cumpărat de la magazinul top-shop.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s