Q Colour

 Peste un miliard de nuante de culoare. Vizioneaza emisiunile si filmele tale preferate cu cele mai reale, exacte si vibrante culori de pana acum. Vezi cele mai complexe detalii ale culorilor din fiecare scena, exact ca si cum ai lua parte la actiune.

Volum de culoare

 Q9F iti ofera un volum de culoare de 100%, ceea ce inseamna ca maximizeaza gama de culori exacte, bogate si detaliate pe care le vezi pe televizor.

Q Contrast

Bucura-te de divertisment fara intreruperi. Gaseste toate detaliile complexe ascunse in cele mai intunecate scene. Q Contrast iti dezvaluie cele mai mici aspecte ale fiecarei scene, chiar si intr-o camera luminoasa.

Q HDR 1500 (HDR 10+)

Spectrul extins de luminozitate si contrast a Q HDR 1500 powered by HDR10+ iti permite sa vezi actiunea prin ochii regizorului. Vezi detaliile pe care nu le puteai vedea inainte in cele mai stralucitoare si intunecate scene.

Ce este HDR 10+

O tehnologie avansata HDR, tehnologia HDR 10+ asigura optimizarea a contrastului, culorii si detaliilor din fiecare scene.


UHD Alliance

Televizoarele QLED sunt certificate UHD Premium de catre UHD Alliance, si afiseaza continutul UHD in adevarata sa forma.

Durata de viata lunga
Create pentru a rezista, Quantum dots ale televizoarelor QLED sunt anorganice. Aceasta inseamna ca ecranul nu se arde in timp, iar culorile si detaliile uimitoare pe care le vezi azi vor ramane aceleasi de fiecare data.

Q Engine

Calitatea spectaculoasa a imaginii televizoarelor QLED este sustinuta de incomparabilul nostru Q Engine. Analizeaza instant fiecare scena pe care o vezi pentru a-ti aduce culori, contrast si detalii excelente.

Priveste imaginea, nu televizorul
 Vezi cum Q9F iti poate completa experienta de vizualizare cu eleganta si stilul sau rafinat.

Design 360 fara margini

Maximizeaza experienta de vizualizare cu designul 360° fara margini. Elegant si minimalist din fata pana in spate, ecranul cu 4 margini fara rame al televizorului QLED livreaza o experienta de cinema uimitoare.

Asistent vocal pe televizor

 Controleaza-ti televizorul intr-un mod mai inteligent prin comanda vocala. Este foarte usor. Spune-i sa schimbe canalul, sa caute continut si sa iti deschida aplicatiile.

Recomand personal cumpărarea acestui televizor deoarece este dotat cu tehnologia QLED iar reducerea este de 47%.

Preţul iniţial a fost de 9.499 lei iar acum este redus la 4.999 lei.

Acesta poate fi cumpărat acum de la magazinul eMAG.ro.


Lasă un comentariu