Caracteristici:
Calitate superioară
Tipul articolului: Bluza
Sex: Femei
Material: Poliester
Tipul tipului: Imprimare
Culoare: violet, galben, verde, albastru
Dimensiuni: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL

Pachetul include:
1 * Bluza

Nota:
Exista o diferenta de 2-3 cm potrivit masuratorilor manuale
Va rugam sa retineti ca o usoara discrepanta de culoare ar trebui sa fie acceptabila datorita luminii si luminozitatii ecranului.
Pozitia tiparului de imprimare este diferita datorita taierii.

Această bluză sexy poate fi cumpărată de la magazinul neer.ro la prețul de 69 lei.

         NEER este un magazin online cu cele mai recente piese vestimentare pentru femei, barbati si copii, cu accesorii la moda, cu produse electronice precum si cu articole pentru interior si exterior, fie ca este vorba despre casa, birou sau gradina.De la infiintarea magazinului NEER pana in prezent, avand o echipa profesionista si dedicata in cadrul departamentului nostru de Relatii cu Clientii, am indeplinit cu succes asteptarile si nevoile clientilor nostri.
         Noi sprijinim creativitatea si avem incredere in stilul tau. Suntem aici pentru a-ti aduce noile trenduri din moda si tehnologie, oriunde te-ai afla. Deoarece fiecare dintre clientii nostri este unic, avem o gama larga de produse pentru a satisface orice gusturi in materie de stil vestimentar sau de design pentru casa, indiferent de varsta. Ne dorim sa devii o persoana mai increzatoare in alegerile tale prin purtarea produselor noastre.

Misiunea noastra


        NEER are misiunea de a oferi produse de inalta calitate la preturi accesibile. Am creat pentru clientii nostri pasionati de trenduri un spatiu virtual plin de inspiratie, cu cele mai dorite produse de ultima ora. Suntem mereu atenti atunci cand vine vorba despre nevoile tale si dorim sa optimizam experienta ta de shopping online, astfel incat sa ne poti numi partenerul tau de cumparaturi cu stil.


Lasă un comentariu