Avantaje:

Ti-ai pus intrebarea: “ce primesc cand voi cumpara noul telefon S60 Discovery PRO 2020?”
Stim ca aceasta este prima intrebare care ti-a venit in minte, dar avem si raspunsul, unul la care probabil nu te asteptai.
Primesti un smartphone cu Android, unul puternic dotat, iti vom povesti mai jos despre el. Dar, cum ar fi ca in acelasi pret sa ai parte inclusiv de o super protectie contra apei si socurilor, a prafului si a temperaturilor extreme? Suna bine, stim. Vrei sa uiti de amprentele care se lipsesc peste tot, de praful care te oblica sa-l cureti ca pe un bibelou, de stresul huselor sau a foliilor de protectie?
Raspunsul este simplu, iHunt S60 Discovery PRO 2020.

Scapa-l in apa, ia-l cu tine la psicina sau la zapada. Nu se supara, chiar din contra, este facut pentru asa ceva. Acolo unde un smartphone normal nu indrazneste sa iasa din buzunar, noul tau iHunt isi va face aparitia si va surprinde pe toata lumea.

Sa spunem ca este un display perfect. De ce? Pai nu este nici prea mare, dar nici prea mic. Perfect pentru orice buzunar si orice mana, carcasa si dimensiunile vor oferi o aderenta excelenta. Chiar si asa, poti sa-l mai scapi pe jos din cand in cand, ne-am gandit si la asta.
Gorilla Glass 3 pentru o protectie superioara, un notch mic pentru eleganta si pentru a fi cat mai modern. Iar ecranul IPS cu rezolutie High Definition, iti va incanta privirea.

Toate acestea, fara niciun compromis cand vine vorba de performante. 3GB de RAM, suficienti pentru toate activitatile si aplicatiile, stocare interna din belsug si un procesor de noua generatie, toate cele 4 nuclee vor lucra pentru a te multumi. Asa cum am promis, dotari echilibrate si suficiente pentru a face fata tuturor aplicatiilor.

Dar daca este un telefon rezistent, de ce sa nu faca si bateria parte din acceasi categorie? Chiar asa ne-am gandit si noi, acesta este mmotivul pentru care am integrat un acumulator de 5000 mAh. Plin de energie, la orice ora din zi si din noapte. O capacitate cum rar vezi pe telefoanele obisnuite. Dar, asa ar trebui sa fie, asa ti-ai dorit.

Recomand cumpărarea acestui telefon deoarece este un telefon robust, extrem de rezistent, cu un design deosebit de atrăgător, este cel mai nou model lansat în anul 2020 iar prețul este de 795 de lei cu reducere.

Acesta poate fi cumpărat acum de la magazinul iHunt.ro.


Lasă un comentariu