Tipărirea bancnotelor de 500 de euro a fost oprită din motive de ...

După cum bine știți Loteria Națională din România și-a suspendat activitatea din 18.03.2020 până la o dată ce va fi comunicată ulterior. Acest lucru nu trebuie să ne sperie deoarece putem juca LEGAL la alte loterii internaționale care au premii in valoare de 167.000.00 euro (Powerball din America) și 118.000.000 euro (Mega Millions din America).

Cele două loterii americane Powerball și Mega Millions din SUA nu sunt închise și nu sunt singurele loterii internaționale la care poți juca.

Cum pot participa la loteriile internaționale? Aceasta e intrebarea pe care mulți jucători loto din România și-o pun în ziua de astăzi și nu au găsit un răspuns.

Eu am căutat și am găsit cum pot să joc LEGAL la alte loterii internaționale!

Sigur că internetul este unealta care îţi permite să obţii bilete pentru acele loterii americane. Nu trebuie să locuieşti în SUA pentru a avea şansa de a câştiga acele jackpot-uri incredibile.
Pentru a juca, doar accesează acest link către un serviciu de bilete lotto online denumit RedFoxLotto. Selectează numerele tale de loterie, plăteşte online, iar în câteva ore, vei primi biletul pentru Powerball sau Mega Millions.

Cum funcționează acest lucru?

Este sigur acest lucru?

Cât costă un bilet și câte bilete pot să pun?

Pot să joc la mai multe bilete la loterii înternaționale?

Cum plătesc și cum primesc biletul?

Cine se duce pentru mine și pune biletul?

Aceste întrebări mi le-am pus și eu și m-am hotărât să încerc. Cât puteam să pierd și dacă nu încercam nu credeam că poate fi adevărat.

Am accesat acest link către un serviciu de bilete lotto online denumit RedFoxLotto, mi-am făcut cont (am pus o adresă de email și o parolă) și am pariat 5 euro. DA ați auzit bine doar 5 euro dar castigul maxim este 167.000.000 euro, nu ca în România de 10.000.000 euro. Cred că este o diferență extrem de mare când vorbim de câștig. Am calculat cât este prețul unui bilet loto în România (18,50 lei) și prețul de 5 euro pentru un bilet la Powerball sau Mega Millions. Diferența era de 1 euro și acest lucru m-a făcut să nu mai stau pe gânduri.

RedFoxLotto dispune de agenți în diferite țări, în care sunt organizatele marile loterii. Acești agenți achiziționează local biletele pentru clienți. Desigur, vă veți putea alege propriile numere. De asemenea, veți putea determina câte combinații de numere doriți să vă jucați și pentru câte extrageri biletul dumneavoastră ar trebui să fie valabil. Plata se va realiza online, de exemplu, cu cardul de credit.

Serviciul funcţionează astfel: după ce ai selectat numerele şi ai plătit pentru bilet, serviciul de loterie online trimite un agent la un distribuitor de bilete lotto din SUA. Agentul va cumpăra un bilet pe numele tău, se va sigură că numerele şi datele tale se află pe bilet, apoi îl va scana şi îţi va trimite prin email un link de pe care să îţi descarci biletul scanat.

De asemenea, RedFoxLotto.com vă va garanta că vă veți primi câștigurile și nu vor percepe niciun comision, cu excepția unei taxe de mică valoare percepute în cazul unui transfer bancar. Mulți dintre clienții lor au reușit deja să câștige iar unii dintre aceștia și-au schimbat viața grație sumei câștigată!

Acestea sunt motivele pentru care loteria online RedFoxLotto.com a devenit din ce în ce mai populară. Iar acum este rândul dumneavoastră să spargeți gheața și să obțineți unul dintre mega-jackpoturile puse în joc – ce mai așteptați?

Procesul de achiziționare pentru biletele online de loterie este descris în detaliu –––-> folosind acest LINK.


Lasă un comentariu