SUPER PRET:A cest produs are o oferta de pret competitiva in baza monitorizarilor interneVOUCHER CADOU: Cumpără un espressor din promoţie şi poți beneficia de un voucher cadou de până la 160 lei pentru achiziţionarea capsulelor de cafea. Perioada campaniei: 10-01-2022 – 31-12-2022 vezi detalii

Espressor Nespresso by De’Longhi Lattissima One Evolution EN510.W, 19 bari, 1450 W, 1 l, Alb + 14 capsule cadou
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este vezi-oferta.png

Pe langa design-ul inconfundabil, Nespresso Lattissima One va ofera acum placerea incomparabila a unui cappuccino, espresso macchiato sau latte macchiato realizate cu o spuma de lapte proaspat, asemenea celor preparate de cei mai iscusiti barista, dar cu un minim de efort.

Mai mult, espressorul va permite prepararea unui numar nelimitat de retete personalizate, ce suprind toate gusturile si depasesc orice exigente.

Recomand cumpărarea acestui Espressor Nespresso by De’Longhi Lattissima One Evolution EN510.W, 19 bari, 1450 W, 1 l, Alb + 14 capsule cadou-reducere 200 lei plus bonus 160 lei, deoarece este rapid, simplu și comod, iar cafeaua din capsule are un gust aparte.

Acesta poate fi cumpărat de mla magazinul eMAG.ro la prețul de 899 lei.

Experienta suprema a cafelei 
Nespresso aplica unele dintre cele mai riguroase standarde de selectie a cafelei, realizand 30 de sortimente de cafea ce satisfac gusturile celor mai exigenti cunoscatori.
 
  
Capsulele din aluminiu, sigilate ermetic, pastreaza intacte prospetimea si aromele delicate ale cafelei proaspat prajite si macinate, pana in momentul in care aceasta ajunge in ceasca. 
  
Sistem revolutionar pentru spuma de lapte, incorporat
 Tot ceea ce aveti de facut este sa umpleti rezervorul pentru lapte proaspat, iar espressorul va adauga spuma direct in ceasca. Cu atingerea unui singur buton, acesta stie sa prepare cele mai populare trei retete de cafea cu lapte: Espresso Macchiato, Cappuccino si Latte Macchiato.In plus, noul Nespresso Lattissima One dispune acum si de un rezervor mai generos pentru lapte, cu capac detasabil pentru reumplere. 
 
  
Incalzire rapida si presiune superioara 
Espressorul este echipat cu o pompa ce asigura extractia sub presiuni de pana la 19 bari, pentru prepararea unei cafele dense si cremoase, ce depaseste si cele mai inalte exigente.Prin sistemul de incalzire rapida, apa atinge temperatura optima pentru prepararea unei cafele delicioase in 25 de secunde.Nespresso Lattissima One este echipat si cu o functie intuitiva de decalcifiere, ce se activeaza in functie de programarea initiala a duritatii apei.
 
  
Curatare automata 
Sistemul simplificat de curatare este uimitor de simplu. Acesta se activeaza dupa 30 de minute, nefiind necesara clatirea aparatului dupa prepararea bauturii dorite. Rezervorul pentru lapte poate fi curatat in masina de spalat vase.
 
  
Economie de energie 
Pentru un consum de energie cat mai mic, aparatul se inchide automat dupa 3 minute.

Lasă un comentariu