Publicat pe Lasă un comentariu

Parasolar auto HD Vision Visor cu functie pentru zi/noapte – reducere 67%

Peste zi, lumina strălucitoare a soarelui te orbeşte iar parasolarul deranjează campul vizual.

Acest lucru te face să nu vezi ce este în faţa ta pe drum iar dacă nu te poţi opri/trage pe dreapta, îţi asumi riscul să continui drumul.Aceasta inseamna un adevărat pericol pentru tine si pentru cei din jurul tau.

 REZOLVAREA este foarte simpla:

Pur şi simplu glisezi VizClear HD în parasolarul maşinii ce combină tehnologia între filtrarea şi refracţia luminii care ajută să excludă lumina orbitoare şi îmbunătăţeşte claritatea culorilor. Poţi folosi parasolarul în lumina orbitoare a soarelui, în amurg, sau noaptea împotriva luminilor de noapte sau a farurilor din sens opus.

Parasolar auto HD

 

DOUĂ STRATURI DIFERITE:

Pe timp de zi, ajută la blocarea razelor orbitoare ale soarelui iar noaptea poţi vedea contururile mai bine, pentru ca oricând să vezi clar, fără să trebuiască să clipeşti şi să-ţi forţezi ochii. Dacă porţi ochelari, parasolarul este deosebit de practic şi util, deoarece nu mai trebuie să-ţi faci ochelari de protecţie solară speciali.

Parasolar auto HD

CONDIŢII DE LUMINĂ ÎN TIMPUL ZILEI

În timpul zilei, soarele te poate orbi într-o clipă, de cele mai multe ori în cel mai rău moment, de aceea clipeşti strângi ochii, ca să poţi vedea ceva în timpul şofatului, dar aşa ochii obosesc şi mai tare! Parasolarul HD împrăştie lumina şi îmbunătăţeşte claritatea culorilor.

 

images (1)

CONDIŢII DE LUMINĂ PE TIMP DE NOAPTE

În amurg, ochelarii de soare nu fac decât să întunece totul mai mult, aşa încât vezi drumul şi mai rău. În acest caz foloseşte stratul de noapte , care dispersează/împrăştie această lumină de tranziţie, şi asigură o vedere clară.Acest lucru nu este posibil cu  ochelarii de soare obisnuiti. După ce apune soarele, luminile farurilor din sens opus, iluminatul stradal, fac aproape imposibil să vezi clar drumul. Cu acesta, nu mai trebuie să te simţi în pericol. Mulţumită stratului pentru noapte, vizibilitatea este mult mai clară.

 

images

 

Avantajele achizitionarii acestui produs:

– livrare cu verificare a coletului

-primesti banii inapoi daca nu esti multumit de produs in 14 zile;

-plata Ramburs prin curier;

-plata folosind Cardul (Visa, Visa Electron, Maestro si MasterCard, prepaid, de debit sau de credit, indiferent de banca emitenta indiferent daca aceasta este in interiorul sau exteriorul Romaniei);

– plata prin Pay Pal;

– plata prin Transer bancar;

– riscul este 0 GARANTAT de cele doua servicii(Livrare cu verificare si Retur in 14 zile).

Pretul acestui produs este de 48 lei cu  reducerea aplicata si poate fi comandat chiar acum de la magazinul teamdeals.ro.

Pretul initial al produsului a fost de 149 lei.

Recomand cumpararea acestui produs deoarece este de calitate iar  reducerea de 67% este semnificativa.

Pretul promotional este valabil o perioada limitata de timp.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.