Transfer de bani online – economisesti pana la 90%

Daca te-ai saturat, atunci cand trimiti bani din strainatate sau din tara, sa platesti comisioane mari  acum poti utiliza cu incredere serviciul de transfer bani TransferGo.

Este singurul de pe piata, la momentul actual, care are cele mai mici comisioane si este foarte transparent in relatia cu clientii.

 

      

TransferGo  a fost fondat cu sediul la Londra în 2012 de către o echipă de antreprenori lituanieni și a transferat peste 100 milioane de dolari pentru clienții săi, iar sumele sunt în continuă creștere.

În 2015 compania a început să servească cei peste trei milioane de romani care locuiesc sau lucrează în străinătate, oferind acestora un serviciu integral în limba română de până la 10 ori mai ieftin decât transferurile bancare obișnuite sau companiile convenționale de transfer de bani cash.

TransferGo operează transferuri prin intermediul rețelei internaționale proprii de conturi bancare, iar banii ajung direct în contul bancar al destinatarului. Nu este necesar ca destinatarul să aibă cont TransferGo, doar expeditorul trebuie să își creeze cont pentru a trimite bani.

Serviciul este folosit de peste 100.000 clienții TransferGo din toată lumea. 
TransferGo oferă un serviciu exclusiv online ieftin și rapid de transfer de bani, în peste 40 de țări. Pentru toate tranzacțiile comisionul unic este £/€0.99, respectiv sume similare pe alte rute de transfer, cursul valutar este unul extrem de favorabil, iar suma este garantată la destinație. Banii ajung foarte rapid, într-o zi lucrătoare, direct în contul destinatarului, la orice bancă.

Tot procesul de transfer se desfășoară integral online, în limba română, și doar expeditorul trebuie să aibă cont pe TransferGo. Este foarte simplu, banii se trimit în 5 pași, iar colegii de la relații cu clienții sunt disponibili la orice pas să răspună întrebărilor.

     

Efectuarea unui transfer cu TransferGo este simplu:
1. Creezi un cont
2. Te autentifici
3. Faci o rezervare furnizând suma pe care dorești să o trimiți și datele destinatarului
4. Efectuezi o plată locală sau folosind cardul de debit
5. Vor avea ei grijă de restul!
Contul bancar TransferGo în care trebuie să faci plata va apărea după ce ai terminat rezervarea. Poți face acest lucru prin intermediul sistemului de plată online banking sau cu cardul tău de debit. Vor trimite banii către destinatar odată ce au primit plata.

     

TransferGo percepe o taxă fixă de transfer, (care depinde de țara din care provine depozitul), și 0,6% – 1,5% comision pentru conversia valutară per tranzacție (care depinde atât de suma transferată cât și de țara din care provine depozitul) .
Toate taxele sunt incluse în suma pe care o vezi atunci când rezervi o tranzacție. Nu îți face griji cu privire la transferul de bani suplimentar pentru a acoperi taxele de transfer.
De asemenea, cu TransferGo nu trebuie să îți faceți griji cu privire la potențialele fluctuații valutare – destinatarul va primi suma exactă pe care o rezervi.
Poți verifica taxele fixe de transfer în funcție de țara în care faci transferul de aici:
Taxe de transfer din:
Marea Britanie – 0,99 GBP,
Zona euro – 0,99 EUR,
Polonia – 9.00 PLN,
Norvegia – 20.00 NOK,
Danemarca – 20.00 DKK,
Ungaria – 500,00 HUF,
Suedia – 10.00 SEK,
România – 9.00 RON.

Taxa fixă de tranzacție se aplică la tranzacțiile EUR- EUR, fără taxe pentru conversia valutară

     

Răspunsul este, cu siguranță că da! TransferGo este o Instituție autorizată de plăți (nr. de referință 600886) reglementată de FCA (Autoritatea privind Comportamentul Financiar) și supervizați de HMRC (Administrația Financiară a Maiestății Sale).

     

Timpul  standard de livrare pentru fondurile tale este următoarea zi lucrătoare din momentul în care primesc depozitul.Trebuie să știi că nu proceseaza transferuri în weekend sau în zilele de sărbătoare națională, în cazul ambelor țări.
Verificările de siguranță pot afecta viteza unui transfer. TransferGo este o institutie reglementată și de aceea trebuie să respecte toate verificările standard privind transferurile de bani și de aceea ocazional este posibil să îți ceara documente suplimentare.

Aceasta este o procedură standard care ii ajută atât să respecte reglementările cât și la construirea încrederii reciproce. Nu îți faceți griji, vor face tot posibilul pentru a se asigura că procesul nu este unul stresant pentru tine.

Pentru a face un transfer apasa foloseste cu incredere transfergo.com.

     

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.