Perna Moonlight Cushion cu telecomanda – lumina colorata si controlata!

Perna-Moonlight-Cushion-cu-telecomanda-1

Perna-Moonlight-Cushion-cu-telecomanda-2

Perna-Moonlight-Cushion-cu-telecomanda-3

Perna-Moonlight-Cushion-cu-telecomanda-4

Perna-Moonlight-Cushion-cu-telecomanda-5

Perna-Moonlight-Cushion-cu-telecomanda-6

Detalii

• Acoperita la exterior cu un strat de plus
• In interior, intr-un partiment cu fermoar, are un spatiu pentru 3 baterii AAA necesare pentru ca perna sa lumineze (nu sunt incluse in pachet)
• Sistem sigur, cu LED-uri de energie scazuta care nu se incalzesc
• Telecomanda cu infra rosu are urmatoarele functii:
• Permite pornirea si oprirea luminii
• Permite schimbarea culorii luminii (sunt 12 culori controlabile din telecomanda), a intensitatii si a modului de iluminare
• Perna MoonLight Cushion cu telecomanda masoara 35 x 35 x 17 cm

Despre produs

Tu la ce te gandesti cand vezi o perna ce pare superpufoasa si emana o lumina calda, in culori pastelate, desprinsa parca din basmele cu zane? Noi ne-am pus de acord ca perna Moonlight Cushion este simbolul caminului perfect. Este accesoriul must have in camera copilului, in dormitorul parintilor, in camera adolescentei rebele a familiei, in living pe fotoliu, ce sa mai, in orice coltisor al unui camin pernuta asta isi gaseste locul. Unde mai pui ca aceasta perna Moonlight Cushion are si telecomanda, astfel incat sa poti controla lumina ambientala dupa bunul plac.

Un cadou de casa nou iesit din comun, perna Moonlight Cushion cu telecomanda ii va incanta cu siguranta pe proaspetii proprietari, avand darul de a se integra natural in orice decor. In plus, poate fi folosita atat ca element de relaxare (obrazul fin pe Moonlight Cushion se tine!), cat si ca sursa de iluminat discret, elegant, romantic si jucaus.

Utilizare

Perna Moonlight Cushion cu telecomanda se poate tine pe fotoliu, pe pat, in biblioteca pe un raft deschis sau chiar pe parchet, oferind un spectacol de lumina relaxant si odihnitor. O poti controla din telecomanda din orice colt al camerei, ajustand dupa dorinta culorile, intensitatea lor si modul in care se propaga lumina. Poti fi chiar DJ pentru prietenii veniti in vizita, ajustand modul in care se propaga lumina pernei dupa ritmul muzicii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.