Vibrator Vibease, HI-Tech, trimiti sau sa primesti aceste vibratii sexy de la orice distanta- Obiectul placerilor… vinovate & Blushing : ), Discret. Smart. Aluneca senzual in orice lenjerie. Se simte neted la atingere si face obiectul unor…..

vibrator-vibease-gif1

vibrator-vibease-2

vibrator-vibease-3

vibrator-vibease-4

Despre produs

A pomenit cineva ceva de cadouri pentru ea? A zis cineva ceva de placerile vinovate? Hmm…

Discret. Smart. Aluneca senzual in orice lenjerie. Se simte neted la atingere si face obiectul unor perversiuni orgastice, chiar in taramul placerilor ascunse. De un design minimalist, functional – vizibil mai atragator, comparativ cu grozaviile din aceeasi categorie, Vibrator Vibease este genul de jucarie care face furori – la propriu! – la capitolul cadouri pentru ea. Silentions, rezistent la apa si usor de curatat, noul Vibrator Vibease te pune la incercare: daca bateria lui tine chiar si 3 ore, a ta cat rezista?

Un Vibrator Vibease poate fi folosit cu usurinta, prin intermediul unei aplicatii, chiar de pe telefonul tau! Sa-ti mai spunem ca aplicatia contine o biblioteca audio bogata de romane erotice? Sau ca exista o sincronizare perfecta intre scenele erotice din text si intensitatea crescanda a vibratiilor? Saaaau ca, in felul acesta, toate fanteziile tale prind viata si – ooooh-ohh! – proportii orgasmice? In timp ce vibratiile sunt deosebit de intense, acest dispozitiv obraznic ramane linistit si lucreaza discret. Atat de discret, incat nimeni nu isi va putea da seama de ce ochii tai se inchid usor, usor, iar tu abia mai poti sta in picioare.

Inchide ochii si savureaza momentul!

Utilizare

Intrucat Internetul face minuni zilele acestea, tu detii controlul asupra placerii. Poti alege sa trimiti sau sa primesti aceste vibratii sexy de la orice distanta. Este perfect pentru provocari, surprize extrem de placute sau pastrarea relatiilor la distanta. Iata de ce Vibrator Vibease este o idee excelenta cand te afli in cautare de cadouri pentru ea! Sexting? Snapchats? Nimic nu se compara cu Vibrator Vibease!

Detalii

• Noul Vibrator Vibease este jucaria preferata a oamenilor mari si unul dintre cele mai apreciate cadouri pentru ea.
• Se poate conecta la smartphone, sau poate fi folosit ca atare, in cazul in care telefonul nu se afla la indemana.
• Compatibilitate:
• iOS- iPhone 4S sau versiuni mai noi; iPod Touch sau versiune mai noua
• Android- Android 4.3 sau versiune mai noua
• Poate fi folosit cu usurinta cu ajutorul aplicatiei gratuite Vibease
• Baterie reincarcabila cu ajutorul unui cablu USB, inclus
• Dimensiuni: 8 cm x 2 cm x 3.6 cm

VEZI CUM !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.