Publicat pe Lasă un comentariu

Formare Terapia Resurselor – o modalitate foarte eficientă !

FORMARE Terapia REsurselor

Imagine similară

Ce este o Resursă? Un aspect al personalității care s-a creat în timp, prin repetare, de obicei în perioada de început a vieții (primii 7-10 ani). Resursa este un răspuns învățat, automat la situațiile cu care ne confruntăm.
Unul dintre aspectele definitorii ale acestei tehnici constă în personificarea Resurselor și identificarea modului în care acestea participă și se manifestă în viața noastră. Terapia Resurselor postulează că, atunci când o persoană are o trăire sau se gândește la ceva sau manifestă un anumit comportament, vorbim de fapt de o Resursă care are acea experiență. Acea Resursă este în acel moment “în față” la suprafața, activă, în planul conștient.
Atunci când trăim o stare de bucurie sau una de tristețe, când realizăm o anumită acțiune sau când pur și simplu ne relaxăm, putem spune că una dintre Resursele noastre, este atunci activă, manifestată.

Scopul Terapiei Resurselor este de a restabili echilibrul și armonia, de a elibera o Resursă din starea problemă, patologică și a o readuce într-o stare armonioasă, sănătoasă. Chiar mai mult decât atât, Terapia Resurselor poate merge și mai departe ajutând Resursele să atingă un nivel de excelență!

Terapia Resurselor este o modalitate foarte eficientă de transformare.
Poate fi folosită cu foarte mare succes de către oricine dorește să se cunoască mai bine, să se dezvolte personal și profesional. În același timp, este o tehnică extrem de eficientă pentru cei care lucrează în domeniul terapeutic sau de consiliere și consultanță!
Nu este necesară o pregătire profesională sau academică de specialitate deoarece conceptele predate sunt foarte ușor de înțeles și aplicat. Trainingul este astfel conceput încât să poți urma și practica informația predată încă din prima zi și construiește constant, pas cu pas, cu fiecare oră de curs.

Trainingul de Formare în Terapia Resurselor conține elemente teoretice și practice care îți permit să înveți, să practici, să experimentezi și să primești îndrumarea necesară la fiecare pas astfel încât la final să îți fi însușit informația și să o poți aplica imediat!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.