Invata sa Hipnotizezi - Pro Success Training

Imagine similară

De este important să cunoști mai multe tipuri de inducții?
Pentru că fiecare om este diferit iar unii răspund excelent la o inducție instantă în timp ce pentru alții, cea mai bună soluție este relaxarea progresivă. Unele persoane au nevoie de sugestii clare, directive, în timp ce alții s-ar simți prea ’controlați’ de o astfel de inducție și atunci este de preferat să folosiți o inducție maternă, non-directivă.
Când ești pus în situația de a nu putea ajuta un beneficiar să ajungă în starea de hipnoză necesară pentru transformarea pe care o dorește, atunci toată iscusința ta în metafore și sugestii nu va servi la nimic iar ședința va fi una eșuată. Desigur, nici tu și nici clientul tău nu vă doriți acest lucru!
Un lucru este cert, nu toata lumea raspunde la fel la o inductie hipnotică. De aceea este esențial pentru tine să cunoști cât mai multe tipuri de inducții astfel încât să ai succes cu toți clienții tăi.

Cu fiecare hipnoză realizată cu success devii mai bun și mai eficient! Iar toate acestea se bazează pe Încrederea pe care o ai în tine și în ceea ce faci!
Cunoșterea mai multe tipuri de inducții precum și a unor tehnici de optimizare și dezvoltare personală conduce  la creșterea exponențială a clienților satisfăcuți de serviciile tale.

Pentru a realiza cu succes maxim toate acestea, pentru a fi “imbatabil” în această direcție, pentru a putea crește independenți și a ne putea crea propriile inducții, avem nevoie să înțelegem Principiile de Bază ale Hipnozei!
Aceste Principii, odată înțelese, teoretic și practic, este ca și cum ți s-ar deschide poarta Peșterii Comorilor! Desigur toate aceste comori se află în Tine, iar acum, poate pentru prima dată în viața ta, ai acces la ele!
Principiile de Bază ale Hipnozei sunt extrem de simple și usor de reținut și aplicat. Acum poți chiar TU să realizezi propriile tale tehnici de Inducție Hipnotică, de atingere a scopurilor, de vindecare, de dezvoltare personală și spirituală, șamd.

Invață să Hipnotizezi te ajută să înțelegi și să îți însușești aceste Principii. Aplicâdu-le în mod repetat realizezi că poți deveni un maestru al hipnozei.


Lasă un comentariu