Publicat pe Lasă un comentariu

Livington iRon – Fier de călcat cu abur, fără cablu electric !

Imagini pentru Livington iRon

Imagini pentru comanda acum

Imagine similară

Va prezint revoluţionarul fier de călcat cu abur, fără cablu electric, cu talpă unică, nano ceramică! Veţi vedea că niciodată nu a fost atât de uşor călcatul rufelor într-o singură operaţie. Hainele dumneavoastră preferate vor străluci din nou folosind fie modul de utilizare cu cablu sau fără cablu electric.

Călcat fără cablu electric? Da, este posibil!

Cablul electric este nelipsit la aproape toate aparatele de uz casnic, dar este un accesoriu enervant! De multe ori ne stă în cale, ne împiedicăm de el, într-un cuvânt ne îngreunează viaţa, fie că este vorba de aspirator, cană pentru încălzit apa sau bormaşină. În ultimii ani evoluţia s-a concentrat pe această soluţie fără cablu electric. Totuşi chiar la fierul de călcat, unde cablul electric este extrem de enervant, până acum nu s-au găsit soluţii. Dar de astăzi fierul de călcat fără cablu electric, care a fost doar un vis, acum a devenit realitate! Faceţi cunoştinţă cu noul nivel de îngrujit textile, şi călcat!

Inovatoarea talpă nano ceramică!

Mulţumită tălpii nano ceramice care alunecă foarte uşor, şi dumneavoastră puteţi beneficia de noua eră tehnologică în ceea ce priveşte călcatul rufelor! În sfărşit, fără a regla temperatura tălpii nano ceramice, dumneavoastră puteţi îngriji ţesăturile sensibile, în acest fel, cu senzaţionalul Livington iRon puteţi economisi chiar jumătate din timpul acordat călcatului. Datorită jetului de abur de mare putere, reglabil, puteţi îngriji nu numai textilele/ţesăturile, dar puteţi împrospăta hainele, în acest fel dispare şi mirosul neplăcut din acestea.

Puteţi călca aproape orice fel de material!

Cu Livington iRon, puteţi călca aproape orice fel de meteriale. Puteţi călca nu numai blugi sau pantaloni din catifea, dar puteţi călca material/ţesături din mai multe straturi, în acest fel călcaţi de două ori mai repede, mai simplu şi mai uşor! Să nu uităm de cea mai uimitoare proprietate a fierului de călcat: foarte uşor îl puteţi transforma în fier de călcat fără cablu electric! Împrospătaţi perdele, draperii sau hainele puse  pe umeraş. Călcaţi în câteva clipe bluze, cămăşi aproape în orice loc, fără ca să vă deranjeze/împiedice/să vă stea în cale cablul electric!

Cunoaşteţi şi dumneavoastră noul nivel de călcat şi îngrijit rufe!

Dacă acum comandaţi revoluţionarul fier de călcat Livington iRon, în colet mai primiţi gratis/cadou, practicul pahar măsură, precum şi peria îmbunătăţită pentru îngrijirea hainelor. Nu rataţi această ocazie unică!

 

CONŢINUT COLET

  • 1 x Livington iRon fier de călcat cu talpă nano ceramică
  • 1 x Livington iRon staţie de încărcare
  • 1 x Livington iRon pahar măsură – GRATIS
  • 1 x Livington iRon perie pentru textile – GRATIS
  • 1 x Instrucţiuni de folosire

CULORI

  • Roşu închis
  • Verde crud
  • Negru elegant

Imagini pentru comanda acum

Imagini pentru Livington iRon

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.