Polaryte HD 1+2 – GRATIS !

Imagini pentru Polaryte HD 1+2

Imagini pentru comanda acum

Vă orbeşte soarele pe parcursul programelor desfăşurate în aer liber? Aţi obosit să şofaţi orbit de soare? Ochelarii de soare tradiţionali nu fac decât să întunece, nu elimină efectul orbitor al luminii!

Aici este soluţia! Vă prezint ochelarii de soare polarizaţi POLARYTE HD!

Ochelarii de soare Polaryte HD satisfac cea mai importantă cerinţă: nu mai este lumină orbitoare, doar vedere clară, contrast şi culori superbe!

De ce sunt deosebiţi ochelarii de soare Polaryte HD?

Spre deosebire de ochearii de soare convenţionali, datorită tehnologiei Diamond-Vision, ochelarii de soare Polaryte HD nu întunecă imaginea, ci poate deveni mai clară şi mai luminoasă! Crează culori vii, vibrante! Proiectare optimă, lentile polarizate care filtrează lumina orbitoare. Mai mult, filtrează razele dăunătoare ale soarelui şi razele UV. În plus protejează ochii şi pielea sensibilă din jurul ochilor!

Ramă ergonomică

Ochelarii de soare polarizaţi POLARYTE sunt deosebit de uşori, şi, mulţumită ramei ergonomice, se adaptează la aproape orice formă de cap! Designul special face ca ochelarii să stea bine pe orice tip de faţă, fie că este vorba de faţă rotundă, ovală, îngustă sau lată!

Închizător magnetic, practic

Mulţumită magneţilor încastraţi în ramă, îi purtaţi cu dumneavoastră în deplină siguranţă, nu trebuie să vă faceţi griji că îi scăpaţi pe jos, îi pierdeţi, sau îi zgâriaţi. Pur şi simplu îi închideţi pe tricou, sau pe mâneca acestuia, ori chiar pe geantă!

1+2 GRATIS

Dacă acum comandaţi fantasticii ochelari de soare polarizaţi Polaryte HD de culoare negru, primiti cadou încă un Polaryte HD în moderna culoare maro! Şi asta încă nu e tot! Pe lângă cele două perechi de ochelari, în colet mai primiţi gratis un etui şi o lavetă specială pentru curăţat ochelarii, precum şi o a treia pereche de ochelari Polaryte HD în culoare negru sau maro, după cum alegeţi dumneavoastră! Nu uitaţi să specificaţi culoarea celei de-a treia pereche de ochelari Polaryte HD! Nu rataţi această ocazie unică!

CONŢINUT COLET:

  • 1 x Ochelari de soare Polaryte HD – culoare negru
  • 1 x Ochelari de soare Polaryte HD – culoare maro GRATIS!
  • 1 x Ochelari de soare Polaryte HD – culori opţionale (negru, maro) GRATIS!
  • 1 x Toc pentru ochelari de soare Polaryte GRATIS!
  • 1 x Lavetă pentru curăţat ochelarii de soare Polaryte GRATIS!

Imagini pentru comanda acum

Imagini pentru Polaryte HD 1+2

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.