MAKEBLOCK Kit Robot Ultimate Educativ 10in1 Cu Bluetooth – reducere 100 lei !

Kit Robot Ultimate Educativ 10in1 Cu Bluetooth

Imagine similară

Daca esti pasionat de programare si vrei sa iti testezi experienta, kit-ul Ultimate 2.0 de la Makeblock este perfect pentru tine.

Acesta contine peste 160 de piese de metal si mai mult de 80 de module electronice, inclusiv 3 motoare encoder, 4 motoare DC, un brat robotic si noul controller MegaPi.

Ai posibilitatea de a construi 10 tipuri diferite de roboti, pe care-i poti programa sa realizeze diverse miscari. Ce parere ai avea sa ai un barman personal sau un fotograf gata sa surprinda cele mai tari momente? Cu ajutorul kit-ului Makeblock, singurele limite sunt cele ale imaginatiei tale. Poti controla robotii prin intermediul aplicatiei Makeblock, disponibila in App Store si Google Play.

Piesele componente sunt realizate din metal rezistent, care ofera durabilitate robotilor.

Kit-ul Ultimate 2 vine echipat cu accesorii precum suport pentru telefon sau suport pentru aparatul foto, precum si un brat robotic cu ajutorul caruia robotul construit poate transporta lucruri.

Tot ceea ce doresti sa experimentezi in domeniul roboticii este acum mult mai interesant si interactiv, cu ajutorul kit-ului Makeblock Ultimate 2.0.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.