VIATOM Checkme Pro Dispozitiv Medical Inteligent Cu Cablu EKG – reducere 250 lei !

Checkme Pro Dispozitiv Medical Inteligent Cu Cablu EKG

Imagine similară

Viatom iti ofera posibilitatea de a obtine informatii importante privind starea de sanatate, cu ajutorul dispozitivului medical Checkme Pro.

Acesta este capabil sa efectueze analiza EKG, sa masoare SP02, temperatura si calitatea somnului, furnizand date exacte.

Analiza EKG poate fi realizata fie prin cablu, fie direct pe piele, datorita electrozilor incorporati.

Pentru masurarea SP02 trebuie sa plasezi degetul in compartimentul indicat si sa mentii pentru cateva secunde. Temperatura este masurata prin atingerea dispozitivului de tampla si apoi miscarea acestuia spre frunte, pastrand o distanta intre dispozitiv si piele de mai putin de 2 cm. De asemenea, Checkme Pro monitorizeaza si somnul, fiind astfel perfect pentru persoanele care sufera de apnee.

Dispozitivul dispune de Bluetooth, iar datele stocate pot fi transferate cu usurinta pe smartphone-ul sau tableta ta prin intermediul aplicatiei. De asemenea, poti transfera datele pe laptop, prin cablu USB, dupa ce ai descarcat softul disponibil pe viatomtech.com.

Dispozitivul afiseaza si ora si calendarul, intr-un mod practic. Poti sa utilizezi dispozitivul Checkme Pro si pentru a monitoriza activitatile fizice.

Acesta dispune de senzor care masoara pasii, caloriile arse si cantitatea de grasime pierduta. Pentru a putea sa iei dispozitivul cu tine in timpul antrenamentelor, aceasta are o husa din silicon si o curea care te ajuta sa il atasezi pe mana.

Astfel, Viatom Checkme Pro este un gadget multifunctional, extrem de util, care furnizeaza numeroase date importante pentru sanatatea ta.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.